Salontafel glas; eindeloos veel mogelijkheden

salontafel_glas;_eindeloos_veel_mogelijkheden.jpg

Salontafels zijn er in eindeloos veel modellen, stijlen en materialen. Een glazen salontafel heeft het voordeel dat het zo’n beetje bij elk interieur past en bovendien alles lekker licht houdt.

Salontafel glas; eindeloos veel mogelijkheden

Kies je voor een glazen salontafel, dan heb je ook weer de keuze uit enorm veel mogelijkheden. Het model van de tafel en de vorm van het glas kunnen verschillen. Sommige tafels hebben één glasplaat en andere bestaan er uit twee. Daarnaast kan het glas zelf ook nog eens verschillen. Glas is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende diktes en tinten en kan mat zijn of glanzend. Een salontafel glas kan voor 100% uit glas bestaan, maar meestal is er sprake van een combinatie van materialen. Kortom, het wordt gewoon een kwestie van kiezen wat je het mooiste vindt.

Kies voor veiligheidsglas

Let er bij de aanschaf van een salontafel glas wel op dat je kiest voor een tafel met veiligheidsglas. Zeker met een stel kinderen in huis is dat een belangrijke vereiste. Je moet er toch niet aan denken dat je kind op de tafel klimt en er vervolgens door zakt…….

Wil je wat inspiratie op doen en meer lezen over glazen salontafels? Kijk dan eens op deze website.