Meewind streeft naar schone toekomst

7439f2bb8b3769c2c3bef8569b7c7f0aDe beleggingsorganisatie Meewind zet zich in om duurzame energie te produceren door de factoren die moeder natuur ons geeft. Oftewel; duurzame energie produceren door middel van aardwarmte, wind-, water-, bio- en zonne-energie. De organisatie is bekend met de nieuwste technieken en zijn nog steeds bezig om de allerbeste uitvindingen te ontdekken om de meeste energie op te wekken.

Partners Meewind

Ze hebben al verschillende projecten succesvol afgerond. Meewind werkt bijvoorbeeld samen met verschillende bedrijven die werken met installaties voor warmte- en koude opslag onder de grond. Met een simpele techniek kunnen deze installaties werken als een thermofles. Meewind wilt samen met haar samenwerkende bedrijven deze installaties in heel Nederland toepassen.

Meewind is partner met o.a. Greenchoice, BioGast, ZON Energie Groep en Zonnegrond. Greenchoice is specialist in groene energie, Biogast is specialist in biogassen, ZON Energie Groep specialist op het gebied van duurzame energie en bij Zonnegrond staan de zonnepanelen centraal. Dit zijn partners waar de duurzaamheid en een schone toekomst ook centraal staan.

Missie en Visie

Meewind neemt vooral geen genoegen met half werk. Daarom streven ze er ook naar om naar een 100 procent duurzame energieproductie in Nederland te gaan. Zij kunnen dat als organisatie natuurlijk niet alleen en hebben daar veel vermogen voor nodig. Om toch hun missie te realiseren hebben ze de mogelijkheid opgesteld om iedereen te laten investeren in duurzame energieprojecten. Ze hopen op deze manier sneller hun missie en hun doelstellingen te bereiken. Ze streven naar een schone toekomst en ze willen niet dat de generaties hierna door onze levensstijl benadeeld worden.

Fonds zeewind

Meewind heeft meerdere projecten waar je in kan investeren en/of medeaandeelhouder van kan worden. Dus de personen die de kansen en de voordelen van de windparken op zee zien, die zijn aan te raden om te investeren in deze duurzame projecten. Deze projecten kunnen de toekomst een stuk makkelijker en gezonder maken.

Je investeert dan in waterparken die op zee geplaatst worden. Op zee heeft niemand last van het geluid, het belemmert voor niemand het uitzicht en er staat continu wind, waardoor er veel energie opgewerkt kan worden.

Fonds regionaal duurzaam

Je kan ook investeren in kleine globale energieprojecten. Dan wordt er energie opgeslagen, door bijvoorbeeld zonnepanelen en dat wordt omgezet in elektriciteit. De opgeslagen energie kan ook gebouwen en/of water verwarmen. Andersom gezien kan er koud grondwater gebruikt worden om de gebouwen en het water juist af te koelen. Erg handig als het warm is tijdens de zomer.

Als je investeert in Fonds regionaal duurzaam, dan investeer je in verschillende duurzame projecten. Zo ook voor biogas-installaties. Iedere investeerder krijgt een leuk rendement en investeert ook nog eens in de toekomst.

Meewind is een duurzame organisatie die het mogelijk maakt om mensen een mooie gelegenheid te geven om een steentje bij te dragen aan een betere toekomst en een gezondere leefomgeving voor iedereen. Voor ons, voor de toekomst en voor alle generaties die daarna nog mogen komen.